spacer_transparent.gif spacer_transparent.gif spacer_transparent.gif spacer_transparent.gif spacer_transparent.gif spacer_transparent.gif spacer_transparent.gif spacer_transparent.gif spacer_transparent.gif spacer_transparent.gif

mistral_logo_75x108.gif Mistral blev grundlagt i 1984 og er stolt over at blive bredt betragtet som den "generiske" softwareleverandør til køle- og klimaanlægget. På sit hjemmemarked bruges Mistral software af mere end 85% af køle og klimaanlægsentreprenører, og programmer er distribueret til over 25.000 brugere i over 140 lande rundt om i verden.

Fejlkoder til installation af Mistral

I sjældne tilfælde af installationsfejl henviser vi til de letlæselige forståelser nedenfor. Accepter også, at chancen for, at årsagen til fejlen ikke er på din computer, er næsten nul! Hvis du stadig ikke kan installere efter at have læst nedenstående bemærkninger, tøv ikke med at rapportere problemet til Mistral ved hjælp af Feedback-linket. Forklar, hvad du så på skærmen så tydeligt som muligt, og tak - uden følelsesmæssige termer! Du får derefter hurtig og høflig rådgivning, og hvem der ønsker at løse problemet.


Fejl nr. 902, når man prøver at installere Mistral-software, betyder, at den anvendte kode er en ægte Mistral-registreringskode og i øjeblikket er gyldig. Det er dog ikke muligt at installere, fordi du prøver at installere opgraderet software. Dette betyder, at du skal sende den kode, du prøver at bruge, ved at klikke her, og Mistral sender dig råd om, hvor du kan downloade den aktuelle softwareversion, eller hvis den ikke længere er tilgængelig, alternative muligheder. Normalt inden for 24 timer og normalt meget tidligere i normal kontortid (CET).


Fejl nr. 903 bruges ikke ( Fejl nr. 903 skal aldrig vises! )


Fejl nr. 904 ses, når du prøver at installere Mistral-software, betyder, at den kode, du prøver at bruge, ikke er en ægte Mistral-registreringskode. Dette betyder, at det er indtastet forkert.

Mistrals alfanumeriske adgang Registreringskoder er gjort så enkle som muligt at indtaste. Først ved at fjerne bogstaver i koder, der let kan forveksles. For eksempel '0' og '0' eller 'I' og '1'. For det andet ved at oprette koder, der ikke er "store og små bogstaver". Med andre ord kan bogstaver, der bruges i koder, indtastes enten med store bogstaver eller 'små bogstaver' med samme effekt.

Hvis du har svært ved at indtaste koder, og som kan ske med usædvanligt små computerskærme eller for synshandicappede, kan du prøve at 'Kopiere og indsætte' hele koden på 24 tegn, inklusive bindestreger, direkte i dialogboksen med kodeindtastning.


Fejl nr. 905 set med forsøg på at installere Mistral-software betyder, at den kode, du prøver at bruge, er en ægte Mistral-registreringskode. Men hvis det ikke installerer lovligt opnået Mistral-software, skyldes dette en af ​​tre fejl i slutningen af ​​installationsprogrammet. Mistrals optegnelser viser, at årsagerne 1) og 2) nedenfor er de mest sandsynlige.

1) Adgangsregistreringskoden er forældet.

Enten fordi koden gælder for en licens til at bruge programmer og interaktive databaser, der ikke længere er aktuelle, eller fordi selve koden har bestået sin 'brug efter dato', hvilket er 30 dage fra den dato, den blev genereret. Autoriserede licenstagere kan ansøge om, at Mistral udsteder en ny kode, forudsat at deres licens i øjeblikket er gyldig, og dette vil gøre det sendt gratis. Adgang til programmer og databaser, når de er installeret, vil naturligvis fortsætte i den licenserede periode (enten årlig eller "levetid" *), selv når koden, der blev brugt til at installere dem, har bestået sin 'brug efter dato'.

2) Adgangsregistreringskoden er forkert for programmet.

Adgangsregistreringskoden, der forsøges, tilhører et andet program. Enten efter dato (for eksempel en tidligere version) eller til et helt andet program eller programsæt. (For eksempel en kode designet til at installere et individuelt program, der bruges til at prøve at installere Mistral 's Corporate' programsamling ). Sørg for, at du ikke har mere end et sæt Mistral-programindstillingsfiler (i en anden mappe), og at du faktisk prøver at installere det tilsigtede sæt. Så for at undgå forvirring skal pakkede softwarefilsæt fra tidligere, nu "time-lapse" -problemer fjernes fra din computer.

3) Computersystemets ur er ændret.

Mål-pc'en til installation har fået sit systemur vendt (enten med vilje eller ved et uheld indstillet til en tidligere dato) på et tidspunkt og derefter forsøgt at installere Mistrals intellektuelle ejendomsret (software). Dette introducerer et blokerende svar på den berørte computer og kan kun gendannes af en autoriseret Mistral-ingeniør eller manager (eller harddiskformat). Dette er ikke kun for at beskytte Mistral mod konsekvenserne af forsætlig tyveri af dets intellektuelle ejendomsret (adgang til ikke-licenseret software), men også for at beskytte bona fide licenshavere fra at få adgang til forældet kode eller forældede oplysninger. Blokken forbliver, selvom systemuret efterfølgende nulstilles korrekt, før der gøres et forsøg på at installere (en "skralde"). mekanisme, der en gang ikke kan indstilles uden særlige foranstaltninger). Mistral forbeholder sig retten til at opkræve et gebyr for fjernelse af installationsblokkoder. Især hvor der er beviser eller historie om misbrug.

* Programmer, der er installeret med en 'Lifetime License' , fungerer muligvis ikke korrekt eller stopper måske endda med at fungere fuldstændigt, hvis din computers operativsystem ændres. Dette skyldes, at opgraderede versioner af Microsoft Windows ofte indeholder ændringer, der påvirker softwaredrift og ikke kunne have været forudset af udviklere af computersoftware, da deres software blev oprettet. I dette tilfælde vil det være nødvendigt at hente de tilsvarende opgraderede og kompatible programmer fra Mistral. Softwareopgraderinger tilbydes normalt IKKE gratis! Imidlertid kan troværdige levetidslicenshavere forvente at modtage en betydelig rabat på prisen på softwareopgraderinger. Mistral "Virksomhedslicens" Registrerede brugere har alle deres programmer opgraderet efter behov uden at pådrage sig yderligere gebyrer.


Fejl nr. 906 ses, når du prøver at installere Mistral-software, betyder, at den kode, du prøver at bruge, er til et andet land eller region i verden.

Der er mange forskellige versioner af Mistral-programmer designet til at håndtere regionale variationer. Såsom de lande, der bruger kommaer som decimalafgrænsere i stedet for punktum eller lande, der normalt bruger kejserlige måleenheder i stedet for SI (System Internationale eller metrisk).

Anmod om en ny registreringskode, eller i nogle tilfælde også genudgivelse af softwaren, men indstil det område, du befinder dig i, eller hvis din computer er indstillet til en anden region end den, du faktisk befinder dig i, end for den regionale indstilling for den computer (ikke ualmindeligt !).

Kontroller computerens operativsystemregion og sprogindstillinger.

Kør installationsprogrammet, og hold Ctrl og Shift nede samtidigt, når du bliver bedt om at indtaste din unikke adgangsregistreringskode , og tryk derefter på A- tasten.

Informer Mistral hvad din region er og dine sprogindstillinger.


Alternativt for at kontrollere din computers operativsystemregion og sprogindstillinger, når du bruger Windows 10-operativsystemet.

Klik på Windows-ikonet nederst til venstre på skærmen.

Klik på ikonet Indstillinger windows_settings_icon.gif

Klik på Tid og sprog

Klik på Region & Language

Region vises under Region & Language

Sprog vises under Sprog

Informer Mistral hvad din region er og dine sprogindstillinger.


Fejl nr. 907 ses, når du prøver at installere Mistral-software, betyder, at brugerens computersystemur er indstillet forkert.


Fejl nr. 908 set ved forsøg på at bruge Mistral-software betyder, at brugerens computersystemur er nulstillet til en tidligere dato, efter at softwaren blev installeret.


Fejl nr. 909 set med forsøg på at installere Mistral-software betyder, at den kode, du prøver at bruge, er en ægte Mistral-registreringskode , men ikke længere er gyldig. Det betyder, at du skal skaffe en ny adgangsregistreringskode, og du kan gøre det ved at klikke her. Hvis du eller din organisation, hvis relevant, har en nuværende licens, returnerer Mistral en ny opdateret adgangsregistreringskode til dig. Normalt inden for 24 timer og normalt meget tidligere i normal kontortid (CET).


Fejl nr. 910 Ulovlig aktivitet med programkode (detaljer registreret i Mistrals serverlog, men ikke gjort offentligt tilgængelige).


Fejl nr. 911 Brugere, der installerer på computere, der er en del af et LAN (Local Area Network), skal sikre, at de har fulde 'læse- og skriveadgangsattributter konfigureret til systemregistret. Der kan opstå en situation, hvor en installation ser ud til at være vellykket, med adgang til alle programmer, men efter at programmet er lukket ned, vises adgangsregistreringsformularen inden yderligere forsøg på at genstarte. Adgangsregistreringskoden, der oprindeligt blev brugt til installation, kan naturligvis ikke bruges igen. Hvis dette sker, skal brugeren kontakte deres LAN-administrator for at ændre attributterne for dem, inden han forsøger at geninstallere.


Fejl nr. 912, når man prøver at installere Mistral-software, betyder computerens operativsystem (f.eks. Understøttes Windows-versionen ikke længere af operativsystemudvikleren (f.eks. Microsoft). Windows '95, '98, ME, NT4, 2000 er eksempler af Windows-operativsystemer, som ikke længere understøttes af Microsoft, deres skabere.


Fejl nr. 913 ses, når du prøver at bruge Mistral-software, betyder, at din computers operativsystem (f.eks. Windows-version) er blevet opgraderet efter installation af Mistral-softwaren, og hvor det opgraderede operativsystem muligvis indeholder funktioner, som Mistrals softwareudviklere ikke kunne have forventet, og som har påvirket programstabilitet og/eller drift. Kontakt Mistral Associates for information om en tilsvarende Mistral-softwareopgradering. Mistral licens og abonnent licenser vil ikke blive opkrævet for denne service.


Fejl nr. 914, når man prøver at installere Mistral-software, er den kode, der testes en ægte "kun licens", men som allerede er blevet brugt til installation. Eventuelt af en anden autoriseret licenshaver. Licenshavere til flere brugerinstallationer skal udfylde den korte, enkle download- og adgangskodeanmodningsformular igen og for ALLE brugere, der har brug for applikationsadgang.

En situation kan opstå, hvor adgangsregistreringskode kun angives til engangsbrug, når det er nødvendigt, hvorefter programmerne kan startes med succes, men efter at en session er afsluttet og forsøgt at genstarte et program, bliver brugeren igen bedt om at indtaste deres adgangsregistrering kode. Når du prøver at gøre det, afvises koden med en rapport nr. 914. I denne situation blev den første indtastning af koden accepteret og startede således programmerne, men adgangskoden blev ikke gemt i computerens operativsystem, eller hvis den var, blev det opbevaret et sted, hvor det ikke kunne findes. Den mest sandsynlige årsag er, at brugerattributter, der gælder for den mappe, hvor adgangskoden er gemt, muligvis ikke bruger administratorattributter på din computer. To løsninger er tilgængelige. For det første, hvis computerens brugerattributter er indstillet og kontrolleret af en kvalificeret og autoriseret IT-manager, beder de om, at de foretager de nødvendige justeringer af brugerens attributter. For det andet og muligvis enklere er det at informere Mistral om, hvad der mistænkes for at være sket, og anmode om, at en anden adgangsregistreringskode sendes ved at klikke her: - Feedback. Du skal have din første udstedte registreringskode for at udfylde den korte formular. Indtastning af den anden adgangsregistreringskode, når du klikker på ikonet på skrivebordet, skal løse problemet.


Fejl nr. 915 ses, når man prøver at installere Mistral-software, betyder, at den forsøgte kode er "udløbet". Betydningen af ​​lang tid er gået mellem at modtage den anmodede kode og derefter prøve at anvende den. Det har været mere end 30 dage, men kan undertiden være endnu kortere, især hvis det har været en periode med hyppige programkodeopgraderinger eller interaktive databaseopdateringer. Forsøg altid at anvende din unikke adgangsregistreringskode samme dag, som du modtog den. At gøre det er også høfligt over for Mistral-personale, der flittigt har udarbejdet koden specielt til dig!


Fejl nr. 916, Fejl nr. 917 Bruges ikke i øjeblikket.


Fejl # 918 vises, når du prøver at installere Mistral-software, betyder, at installationen er blokeret. Hvis blokken ikke tilbagekaldes efter en appel, forbeholder Mistral Associates sig ret til ikke at indgå yderligere korrespondance i sagen. Feedback.

Din IP-adresse er: -


Fejl nr. 919 og nr. 920 Forsøg på installation betyder, at programmet eller programkompendiet er trukket ud af omløb og skal erstattes af en opgraderet og/eller opdateret version, eller hvis det ikke længere er tilgængeligt, et alternativt lignende softwareprodukt. Besøg softwareleverandøren for mere information og råd om download og installation.


Bemærk: Et forsøg på at installere kan mislykkes af mere end en grund. Men kun en fejlnummerkode vises. Dette er den mest "datofølsomme". For eksempel viser en kode til "kun engangsbrug", der forsøger at installere en anden gang, normal fejlnummer 914-kode. Men hvis denne kode blev anmodet om og genereret mere end 30 dage før den blev genanvendt, vil fejl nr. 915-kode have forrang og vises i stedet. Hvis du er i tvivl, skal du kontakte Mistral på Feedback. Selv i første omgang kan læsning, der er enkel at følge installationsinstruktionerne, hjælpe!


Mistrals forpligtelse:

For at få fordelene ved edb til vores industri - uden de historisk tilknyttede problemer.