spacer

Installatiehandleiding pagina 1 van 10

Error #905 - verklaren spacer Error #914 - verklaren spacer Error #919 - verklaren

Zorg ervoor dat u installeert vanaf de download van vandaag.

Om programma's en databases te installeren, moet u de installatieprocedure uitvoeren die altijd bonafide kopieën van de via internet gedownloade software installeert. Het is onmogelijk om programma's op een andere manier succesvol te installeren. Als u dit probeert, zou dit een poging zijn om kritieke beveiligings- en registratieprocedures te omzeilen, wat alleen resulteert in corrupte of onvolledige installaties en die ter bescherming van uw beveiliging opzettelijk onmogelijk worden gemaakt.

Afhankelijk van welke versie van Windows-besturingssysteem op uw computer is geïnstalleerd, ziet u mogelijk een van de 5 of 6 verschillende formulieren op het scherm die u adviseren over het downloaden.

De softwareontwikkelaars hebben geen controle over het ontwerp van deze formulieren omdat ze een functie zijn van het besturingssysteem.

Sommige formulieren moeten nauwkeurig worden geïnspecteerd om te begrijpen hoe verder te gaan. Vooral op de allernieuwste versie van Windows 10 en waar Microsoft ervoor heeft gekozen om de voortgangsbalk in zeer kleine tekst helemaal linksonder op de monitor te plaatsen. De 'standaard'-map voor bestanden die van internet zijn gedownload, bevindt zich in de Downloads -map die doorgaans linksboven in Windows Verkenner staat.

Klik voor de volgende pagina met installatie-instructies.

Onderstaande afbeeldingen zijn voorbeelden van formulieren die u zult zien bij het installeren met behulp van het installatieprogramma. Knoppen weergegeven op de onderstaande afbeeldingen zijn daarom NIET actief. Datums en uitgiftecodes die in deze afbeeldingen worden weergegeven, zijn niet van toepassing op de huidige download van programma's en waarbij de naam van het downloadbestand zelf de definitieve identificatie is.

Nadat het downloaden van het bestand is voltooid, klikt u op de gedownloade bestandsnaam embraco_setup.exe om het onderstaande formulier te openen. Klik op Volgende op het formulier om automatisch het uitpakken en installeren te starten.

Klik voor de volgende pagina met installatie-instructies.

Volledige licentieperiode-codes worden alleen verzonden naar in aanmerking komende * downloaders na verificatie van het recht.

Wees alstublieft geduldig. Het verificatieproces wordt niet alleen via de computer uitgevoerd, maar ook handmatig door echte mensen voltooid. Door normale kantooruren, internationale tijdsverschillen en werkdruk kan dit oplopen tot 24 uur.

Potentiële gebruikers worden eraan herinnerd dat licenties voor het gebruik van deze programma's en databases worden geleverd en zijn gesponsord voor het exclusieve gebruik van KOELKAST en A / C-AANNEMERS * die bestaande of beoogde klanten zijn van Embraco en die zich op het Europese continent bevinden.

* We betreuren het dat consultants, onderwijskundigen, overheidsinstanties en fabrikanten van RAC-apparatuur of hun distributeurs niet in aanmerking komen voor gratis toegang tot deze waardevolle softwarebron, maar we zijn natuurlijk welkom om contact op te nemen met de ontwikkelaars voor advies over hoe ze economisch toegang kunnen krijgen. In het geval dat de status van uw organisatie buiten de kwalificatiecriteria voor toegang valt die duidelijk op deze webpagina's worden vermeld, zijn noch de sponsors, noch de ontwikkelaars verplicht om verdere correspondentie aan te gaan.