spacer

Installationsguide sida 1 av 10

Error #905 - förklara spacer Error #914 - förklara spacer Error #919 - förklara

Se till att du installerar från dagens nedladdning.

Illustrationer och vissa programfilnamn som används i hela den här guiden är bara typiska. Programmet som du tänker installera kan visa olika illustrationer och filnamn. De beskrivna principerna kommer dock att vara desamma.

För att installera Mistral-program och databaser är det nödvändigt att köra proceduren setup som alltid levereras med bona fide kopior av programvaran. Det är omöjligt att installera program framgångsrikt på något annat sätt. Varje försök att göra det skulle kringgå kritiska säkerhets- och registreringsförfaranden och endast resultera i skadade eller ofullständiga filinstallationer som avsiktligt blir omöjliga att använda.

Installation från nedladdad exe-fil
Ett nedladdat Mistral-programsystem utfärdas i en enda #setup.exe fil och som ofta innehåller många tusentals enskilda programfiler, interaktiva databaser, hjälpsidor, grafiska bilder och andra väsentliga filer som utgör hela systemet.

Beroende på vilken version av Windows-operativsystemet som är installerat på din dator kan du se en av 5 eller 6 olika former som visas på skärmen som ber dig om nedladdningens framsteg.

Programvaruutvecklarna har ingen kontroll över utformningen av dessa former eftersom de är en funktion av operativsystemet.

Vissa formulär kräver noggrann kontroll för att förstå hur man går vidare. Särskilt på den allra senaste versionen av Windows 10 och där Microsoft har valt att placera framstegsfältet i mycket liten text längst ner till vänster på monitorn. Mappen 'standard' för filer som laddas ner från Internet finns i mappen Nedladdningar som vanligtvis finns längst upp till vänster i Windows Utforskaren.

Efter nedladdning av fil klickar du på det nedladdade filnamnet för att öppna formuläret nedan.
Klicka på Nästa på formuläret för att automatiskt starta uppacknings- och installationsprocesserna.

Klicka på här för nästa sida med installationsinstruktioner.


Mistrals åtagande:

Att få fördelarna med datoriseringen till vår bransch - utan de historiskt associerade problemen.