flag_dk.gif spacer_transparent.gif flag_de.gif spacer_transparent.gif flag_uk.gif spacer_transparent.gif flag_es.gif title= spacer_transparent.gif flag_fr.gif title= spacer_transparent.gif flag_nl.gif title= spacer_transparent.gif flag_pl.gif title= spacer_transparent.gif flag_po.gif title= spacer_transparent.gif flag_se.gif title=

Installatie van Embraco Product Selector-software op Local Area Network-servers.

1) Installeer Embraco-suite eenmaal in een gedeelde netwerkmap. De installatie is via een enkel zelfuitpakkend # _setup.exe-bestand. Belangrijk. Beheerders moeten dubbelklikken op het bestand # _setup.exe om het uitpakken en installatieproces naar de server te starten, in plaats van met de rechtermuisknop op de bestandsnaam te klikken en 'Uitvoeren als beheerder' te kiezen. Dubbelklikken om te installeren zal ertoe leiden dat gebruikers voor de eerste keer toegang krijgen tot de serverinstallatie om hun eigen unieke, 'eenmalig te gebruiken' toegangsregistratiecode in te voeren, wat essentieel is. Het alternatief om met de rechtermuisknop op de bestandsnaam te klikken en 'Uitvoeren als beheerder' te kiezen om op de server te installeren, zorgt ervoor dat de essentiële toegangsregistratiecode van de externe gebruiker een eenmalige procedure niet correct registreert.

2) De installatie wordt voltooid met een dialoogvenster dat de invoer van een unieke Embraco-toegangsregistratiecode vereist. De code bestaat uit een reeks van 24 alfanumerieke tekens. Codetekenreeksen zijn niet hoofdlettergevoelig en tekenreeksen kunnen worden gekopieerd en geplakt in het formulier, inclusief de koppeltekens. Momenteel heeft de 'Corporate'-suite van Embraco ongeveer 560 megabytes aan schijfruimte nodig, als de optie wordt genomen om RAC grafische afbeeldingsbestanden lokaal op te slaan. Anders zoeken programma's automatisch naar grafische afbeeldingen op de internetserver van Mistral en in dat geval is slechts ongeveer 100 megabyte aan schijfruimte nodig.

3) Kopieer of maak de 'Embraco'-bureaubladsnelkoppeling op het bureaublad van elke gebruiker.

4) Elke gebruiker heeft individuele en unieke Embraco-toegangsregistratiecodes nodig. De invoer wordt geactiveerd wanneer een gebruiker de suite voor het eerst 'start' vanaf zijn bureaublad.

In een notendop. Een unieke, 'eenmalige installatie om alleen te installeren', toegangsregistratiecode is vereist voor ZOWEL de LAN-server EN vervolgens voor elke individuele gebruiker die zich vanaf zijn werkstation aanmeldt bij die LAN-server.

5) Embraco geeft periodiek zowel programma-upgrades als ook interactieve database-updates uit. Dergelijke releases na installatie vereisen over het algemeen geen herhaalde invoer van toegangsregistratiecodes. Programma-upgrades en database-updates worden uitsluitend beschikbaar gesteld door internetdownload van zelfuitpakkende programma-exe-bestanden. De installatie van deze bestanden is over het algemeen alleen optioneel, maar kan raadzaam zijn in het geval van bijvoorbeeld een radicale wijziging van het besturingssysteem van de computer die een upgrade vereist of wanneer een fabrikant van bedrijfseigen RAC-apparatuurgegevens hun interactieve database (s) wenst te updaten of zelfs volledig verwijderd (zeldzaam!).

6) Embraco's licentie voorziet in onbeperkte gebruikers binnen de organisatie van de licentiehouder. Extra 'stand-alone'-installaties zijn ook toegestaan ​​op draagbare apparaten van individuele medewerkers (notebooks enz.), Mits deze machines onder het gezag van de licentiehouder worden gebruikt. Of de licentiehouder het apparaat al dan niet bezit. Het personeel is echter verplicht dergelijke installaties te verwijderen bij beëindiging van het dienstverband door de licentiehouder. Alle 'stand-alone'-installaties vereisen ook de invoer van individuele en unieke Embraco-toegangsregistratiecodes, die op elk moment tijdens de periode van een actieve licentie worden verstrekt.

7) 'Stille' installatie (geavanceerd - alleen netwerksysteembeheerders)

Het installatieprogramma kan worden opgenomen in geautomatiseerde implementaties op meerdere computers in een bedrijfsnetwerk.

De *_setup.exe kan de volgende optionele opdrachtregelparameters aannemen:-

/SILENT Start het installatieprogramma in stille modus (het voortgangsvenster wordt weergegeven).
/VERYSILENT Zeer stille modus. Er worden geen vensters weergegeven.
/SUPPRESSMSGBOXES Berichtvensters onderdrukken. Heeft alleen effect in combinatie met '/SILENT' en '/VERYSILENT'.
/NOCANCEL Schakelt het annuleren van het installatieproces uit.
/DIR="x:\dirname" Overschrijft de standaard installatiemap.

Voorbeeld:-

embraco_setup.exe /VERYSILENT /SUPPRESSMSGBOXES


src="/mistclicky/0d6c116a1aa39e806.php" />